Circulaţia pe DN 1 e restricţionata la Tileagd si Uileacu de Cris

717

Din 7 iulie, traficul va fi restricţionat pe un singur fir pe podul peste râul Crişul Repede dintre localităţile Tileagd şi Uileacu de Criş.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, arata că măsura a fost luată din cauza unor lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie ale podurilor.

Conducătorilor auto li se  recomandă să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită în zona de lucru.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.