Spectacol de magie Magitot & Eduard și Bianca

135
 

Fundația Comunitară Oradea are plăcerea de a vă invita în 28 februarie, începând cu ora 18:00, la Hotel Ramada By Wyndham Oradea la un spectacol de magie susținut de Magitot & Eduard și Bianca.

„Participarea la eveniment se face în baza unei donații de 100 de lei/persoană. Mâncarea, băutura și buna dispoziție sunt oferite de noi, tu asigură prezența!”, transmit organizatori.

Sumele strânse vor fi direcționate către consolidarea Fondului de rezervă al Fundației Comunitare Oradea și vor fi dublate de Romanian-American Foundation și Fundația Pentru Parteneriat. Vă reamintim că anul acesta a fost creat un fond de rezervă permanent care sta la baza unei existențe de lungă durată a Fundației. Fondul va genera venituri continuu care vor produce resurse pentru proiectele comunității.

Generozitatea bate matematica, astfel fiecare 100 lei donați vor aduce încă 200 lei în fondul de rezervă.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face prin platăonline accesând link-ul:

Vă rugăm selectați Fondul de Rezervă și să completați datele personale. Copiii până în 14 ani au acces gratuit la eveniment (un adult cu maxim 2 copii).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.