LANSARE DE CARTE LA ALEȘD

289
LANSARE DE CARTE LA ALEȘD
 

Joi, 14 noiembrie 2019, ora 13, la Biblioteca orășenească „Octavian Goga din Aleșd va avea loc lansarea celei de a cincea carte de versuri a poetului aleșdean PETRU COVACI.

 

Prezentarea cărții „NISIPUL ȘI PLETELE MUZEI”, carte editata de Junimea Iași și autorului vor fi realizate de cunoscuți scriitori bihoreni.

Iubitorii poeziei sunt așteptați la eveniment și pot colecționa cartea cu autograful autorului.

 
 
Nicu Răcuciu
Prof. Nicu Răcuciu este absolvent al Universității Babeș - Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Istorie - filozofie. A cochetat cu ziaristica încă din anii de dăscălie. A devenit ziarist profesionist după anii 89, când a putut să-și exprime în scris gândurile, fără cenzură. Este membru fondator al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Filiala Bihor, în cadrul căreia își desfășoară o bogată activitate. În calitate de ziarist profesionist a colaborat cu mai multe publicații: Informația de Vest, Crișana Plus, Tribuna Învățământului, Cotidianul Crișana etc. În anii 2001 - 2002 a fost redactor șef al publicației „Noua Gazetă de Aleșd„. În prezent este colaborator si redactor permanent al publicației AleșdOnline. Până în prezent în mapa sa profesională se află peste 5.000 de articole publicate. Prin informațiile și materialele publicate respectă deontologia profesională aducându-și aportul la bunul mers al vieții economice, sociale, culturale și sportive din Aleșd, Bihor și nu numai.