-2.8 C
Aleşd
joi, 9 februarie 2023
AcasăEducatieWorkshopul exploratoriu „Pasiune și perseverență în educația secolului XXI”

Workshopul exploratoriu „Pasiune și perseverență în educația secolului XXI”

Casa Corpului Didactic a Județului Bihor organizează luni, 3 octombrie 2022, Workshopul exploratoriu „Pasiune și perseverență în educația secolului XXI”, în sala de conferințe Varadinum a hotelului Double Tree by Hilton Oradea.

- Publicitate -

Evenimentul are o întreită semnificație: aniversarea unui an de la lansarea site-ului schoolbit.ro, care, în tot acest timp, a devenit un spațiu al dialogului pe teme de interes din sfera educației, marcarea Zilei Internaționale a Educației, prin abordarea rolului acesteia în societatea contemporană și, nu în ultimul rând, deschiderea unei serii de acțiuni și evenimente care își propun să contribuie la creșterea calității actului educațional din județul Bihor, dar nu numai.

Workshopul se bucură de prezența dlui inspector general al ISJ Bihor, prof. dr. Horea-Florian Abrudan, dnei prof. univ. dr. Florica Orțan, dnei Ancuța Șchiop, manager Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, dnei conf. univ. dr. Karla Barth, dlui conf. univ. Sebastian Văduva, dlui profesor psiholog Florin Torjoc, care vor avea scurte intervenții pe tema pusă în discuție. În programul evenimentului sunt cuprinse momente artistice oferite de elevi ai Liceului de Arte din Oradea și ai Palatului Copiilor Oradea.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI