Toate școlile și grădinițele din județ vor funcționa săptămâna viitoare față în față

590
Elevii în calse
Foto ©️ stirileprotv.ro

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat în urma centralizării raportărilor din școli, situația referitoare la funcționarea unităților de învățământ în intervalul 14 – 18.02.2022. 

 

Situația cuprinde cele 712 unități de învățământ la care se adaugă 6 cluburi sportive respectiv Palatul Copiilor din Oradea, Cluburile Copiilor din Marghita, Salonta, Beiuș, Ștei, și Aleșd. Astfel lista cuprinde un număr de 724 unități de învățământ.

Conform ultimelor toate unitățile de învățământ vor funcționa fizic săptămâna viitoare.

370 de elevi/preșcolari erau infectați cu covid-19 la momentul raportării, 127 de cadre didactice și 26 clase cu activitatea suspendată, funcționând online.

Situația detaliată pe unități de învățământ se regăsește mai jos:

Statistica-scoli-12feb2022

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.