IŞJ Bihor organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar

953

În conformitate cu calendarul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat sesiunea 2022, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 3026/2022 pentru modificarea și completarea Metodologiei privind organizarea si desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, cu modificările și completările ulterioare, astăzi 18 ianuarie 2022, pe pagina web a ISJ Bihor www.isjbihor.ro s-au publicat funcțiile vacante de director și director adjunct din județul Bihor pentru care se organizează concursul.

 

La nivelul județului sunt vacante, în învățământul preuniversitar de stat, 67 de posturi de director, respectiv 30 de posturi de director adjunct. Nu se organizează în această etapă concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

În perioada 19-25 ianuarie 2022 se depun dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar în perioada 26-28 ianuarie 2022 are loc evaluarea dosarelor de înscriereÎn data de 31 ianuarie 2022 se afișează lista candidatilor admiși la evaluarea dosarelor. După remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere se afișează din nou lista candidaților admiși la evaluarea dodsarelor în data de 4 februarie.

Proba scrisă se va desfășura în data de 18 februarie 2022. În data de 4 martie va avea loc proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie 2022 se află în carantină sau izolare. În perioada 16-25 martie 2022 se va desfășura proba de interviu. Contestațiile la proba de interviu se depun în perioada 17-29 martieRezultatele finale se afișează pe data de 29 martie și se validează pe 31 martie 2022.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ de stat se organizează, în conformitate cu prevederile art. 257 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, sub coordonarea Ministerului Educaţiei, prin Inspectoratele Şcolare Judeţene.

Monitorizarea şi coordonarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ sunt asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Comisia naţională de monitorizare şi coordonare a concursului. 

Lista funcțiilor vacante poate fi consultată mai jos:

Funcții-vacante-2022

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.