Cum vor funcționa școlile din județ săptămâna viitoare

1228
Colegiul Tehnic ”Alexandru Roman” Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat în urma centralizării raportărilor din școli, situația referitoare la funcționarea unităților de învățământ în intervalul 21-25.02.2022.

 

Situația cuprinde cele 712 unități de învățământ la care se adaugă 6 cluburi sportive respectiv Palatul Copiilor din Oradea, Cluburile Copiilor din Marghita, Salonta, Beiuș, Ștei, și Aleșd. Astfel lista cuprinde un număr de 724 unități de învățământ.

Conform ultimelor raportări toate unitățile de învățământ vor funcționa fizic săptămâna viitoare. 165 de elevi/preșcolari erau infectați cu covid-19 la momentul raportării și 37 de cadre didactice. Toate clasele vor funcționa cu prezență fizică.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.