Intervenția promptă a Ambulanței a salvat viața unui angajat al societății

681
PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR -800x486
Foto © AlesdOnline

În contextul deschiderii permanente spre comunicare și transparență, conducerea societății PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR SRL dorește să își exprime mulțumirea pentru profesionalismul de care a dat dovadă personalul de la Serviciul de Ambulanță Bihor în salvarea vieții unui angajat al societății.

 

În data de 6 mai, aflat în serviciul de pază, unui angajat în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău și a fost solicitată Ambulanța prin apelarea Serviciului Unic de Urgență 112. Preluat și stabilizat de personalul medical, bărbatul a fost transportat inițial la Spitalul Municipal din Salonta iar ulterior, pentru că problemele cardiace depistate erau destul de grave, a fost trimis și internat la Spitalul Județean din Oradea, in acest moment starea lui de sănătate fiind stabila.

Deoarece evenimentul s-a produs în timpul programului de lucru, conducerea PAZA SI PROTECTIE BIHOR SRL a întreprins toate demersurile legale ce se impun în asemenea situații și a comunicat cu instituțiile abilitate. Bărbatul căruia i s-a făcut rău este angajatul societății de 24 de ani și la ultimul control medical efectuat în luna octombrie 2017 a fost declarat sănătos, nefiind înregistrat ca persoană cu probleme cardiace.

Pază și Protecție Bihor SRL este prima societate de paza înființată în județul Bihor, cu o experiență de peste 25 de ani, care oferă soluții complexe de securitate la cele mai înalte standarde. Specialistii companiei pot identifica și evalua nevoile de securitate ale beneficiarului, dezvoltând strategii și soluții eficiente personalizate pentru fiecare client.

Pază și Protecție Bihor SRL este singura companie de pază și protecție din judetul Bihor avizată de către Poliția Română pentru dotarea agenților de securitate cu armă letală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.