26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Intervenția promptă a Ambulanței a salvat viața unui angajat al societății

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

În contextul deschiderii permanente spre comunicare și transparență, conducerea societății PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR SRL dorește să își exprime mulțumirea pentru profesionalismul de care a dat dovadă personalul de la Serviciul de Ambulanță Bihor în salvarea vieții unui angajat al societății.

În data de 6 mai, aflat în serviciul de pază, unui angajat în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău și a fost solicitată Ambulanța prin apelarea Serviciului Unic de Urgență 112. Preluat și stabilizat de personalul medical, bărbatul a fost transportat inițial la Spitalul Municipal din Salonta iar ulterior, pentru că problemele cardiace depistate erau destul de grave, a fost trimis și internat la Spitalul Județean din Oradea, in acest moment starea lui de sănătate fiind stabila.

Deoarece evenimentul s-a produs în timpul programului de lucru, conducerea PAZA SI PROTECTIE BIHOR SRL a întreprins toate demersurile legale ce se impun în asemenea situații și a comunicat cu instituțiile abilitate. Bărbatul căruia i s-a făcut rău este angajatul societății de 24 de ani și la ultimul control medical efectuat în luna octombrie 2017 a fost declarat sănătos, nefiind înregistrat ca persoană cu probleme cardiace.

Ciprian Blejan

Pază și Protecție Bihor SRL este prima societate de paza înființată în județul Bihor, cu o experiență de peste 25 de ani, care oferă soluții complexe de securitate la cele mai înalte standarde. Specialistii companiei pot identifica și evalua nevoile de securitate ale beneficiarului, dezvoltând strategii și soluții eficiente personalizate pentru fiecare client.

Pază și Protecție Bihor SRL este singura companie de pază și protecție din judetul Bihor avizată de către Poliția Română pentru dotarea agenților de securitate cu armă letală.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,526FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI