Virgil Blage noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bihor

376
Virgil Blage
Virgil Blage

Astăzi, 28 mai, prefectul Dumitru Țiplea a participat la instalarea noului inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Virgil Blage.

Prefectul Țiplea a declarat că are „încredere atât în experiența de dascăl, cât și de manager a domnului Virgil Blage, confirmată de schimbările vizibile de la Colegiul Economic Partenie Cosma. Învățământul general a fost și va rămâne o prioritate la nivelul județului. Îmi doresc, în același timp, să alocăm atenție unei resurse extraordinare, ignorate până în prezent, și anume copiiisupradotați din Bihor.“

Virgil Blage, care a ocupat până în prezent postul de director al Colegiului Economic ,,Partenie Cosma” din Oradea a fost numit inspector școlar general al IȘJ Bihor prin ordinul Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 4337 din 27.05.2020.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.