Un şofer din Tileagd s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

414
poliția alcooltest-800x429

Sâmbătă, 5 mai a.c., la ora 09.28, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 66 de ani, din Tileagd, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 6 mai a.c., la ora 18.45, în localitatea bihoreană Gepiu, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din localitatea Chişineu Criş, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot odată vineri, 4 mai a.c., la ora 19.40, pe strada Moldovei din localitatea bihoreană Biharia, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un localnic de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.