Un polițist care dirija circulația rutieră pe Șoseaua Borșului din Oradea a fost lovit de un camion

1168
Accident Oradea-800x534
 

Polițistul se afla în sensul giratoriu în momentul în care a fost acroșat de remorca unui TIR, care a virat stânga în girație. Acesta se afla în zonă pentru a dirija circulația rutieră, pentru a nu se crea ambuteiaje din cauza cozilor de camioane de la Vama Borș.

 

„Apelul a fost la 112 a fost efectuat la 13:08, potrivit acestuia un autocamion a acroșat un polițist rutier. Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul”, a declarat pentru bihon.ro comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, care i-a acordat primul ajutor polițistului, iar apoi l-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea. Viața agentului nu este în pericol, însă acesta a suferit leziuni la picior.

Polițistul, în vârstă de 25 de ani, este agent în cadrul Biroului Rutier Oradea. Acesta a fost prins între camion și mașina de poliție, care era parcată pe pavajul din sensul giratoriu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.