Tânăr din Lugaşu de Jos prins gonind cu 116 km/h pe o stradă din Oradea

964
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr din localitatea Lugaşu de Jos a fost prins în trafic de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h.

 

Astfel, vineri, 6 august, la ora 00.30, pe strada Republicii din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea Lugaşu de Jos, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h, înregistrată radar.

De asemenea, joi, 5 august, la ora 17.45, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Leş a fost depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 110 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. 

Tot, joi, 5 august, la ora 19.30, pe strada Nicolae Beldiceanu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Totodată, vineri, 6 august, la ora 00.20, în localitatea bihoreană Sălard, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul autoturimului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.