Tâlhărită în plină stradă pentru 400 de lei

701

Incident violent pe o stradă din Oradea, o femeie de 73 de ani a fost atacată de un tânăr care a lovit-o și i-a furat portmoneul cu acte și bani.

 

„Luni, 5 iulie, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 3 iulie a.c., în jurul orei 11.40, în timp ce se afla în fața unui bloc de pe strada Aluminei din Oradea, ar fi acostat o femeie de 73 de ani, din Oradea, pe care, prin violență, ar fi deposedat-o de un portmoneu, în care avea acte, carduri și 400 de lei.

În urma agresiunii, septuagenara a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 3 și 4 zile de îngrijiri medicale”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiștii orădeni.

Marți, 6 iulie, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea îl vor prezenta pe tânărul de 22 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat, a mai Fărcuța.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.