Startul proiectului ,,Kinderprogramm’’

94

Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai’’ în parteneriat cu Hola-Vital-Support-Germania, reprezentant Christoph Horrix, a dat startul proiectului, ,,Kinderprogramm’’, de învățare a limbii germane, pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

 

Activitățile se vor desfășura săptămânal, înscrierile, până în data de 23 august 2021, se pot realiza prin telefon la numărul 0359-800363, interior 2 sau direct la Secția pentru copii și tineret, etajul I al Bibliotecii.

Mesajul activităților va fi unul motivațional, pozitiv, nivelul cunoștințelor de bază este binevenit, dar nu reprezintă o condiție pentru participanți.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de mai sus!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.