Şeful Direcţiei Silvice Bihor, Adrian Jurcău, a fost schimbat din funcţie

555
adrian-jurcau
Adrian Jurcău

Şeful Direcţiei Silvice Bihor, Adrian Jurcău, a fost schimbat din funcţie, fiind înlocuit cu directorul economic, Szijjarto Zoltan.

Schimbarea a fost anunţată printr-un comunicat de către conducerea executivă a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, în data de 23 august.

„Conducerea interimară a Direcţiei Silvice Bihor va fi asigurată, prin delegare de competenţă, de către Szijjarto Zoltan, director economic în cadrul aceleiaşi direcţii silvice. Conform Statului Personalului Silvic, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a declanşat procedura de ocupare a postului de director al Direcţiei Silvice Bihor, prin organizarea unui concurs programat pentru data de 12.09.2019”, anunţă Romsilva.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.