Prefectul Dumitru Țiplea: „Copiii vor participa la cursuri cu prezență fizică, în tot județul”

176
 

Astăzi, 10 septembrie, ora 11.00, prefectul Dumitru Țiplea a condus o ședință de lucru în sistem videoconferință cu primarii și directorii unităților de învățământ de la nivelul județului Bihor.

 

La ședință au participat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Horea Abrudan, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Bihor, dr. Daniela Rahotă, medicul șef al Direcției de Sănătate Publică Bihor, dr. Călin Sonea și șeful Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, chestor Alin Haniș.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat măsurile care trebuie adoptate pentru începerea în bune condiții a noului an școlar, precum și soluțiile de implementare a măsurilor sanitare la nivelul unităților de învățământ.

Prefectul Dumitru Țiplea a declarat: „Am creat un grup de lucru cu șefii instituțiilor cu atribuții în domeniu la nivelul județului Bihor și, în ultimele săptămâni, am coordonat pregătirile pentru începerea anului școlar. Am colaborat foarte bine, unitar, pentru a asigura începerea anului în cele mai bune condiții posibil. Copiii vor participa la cursuri cu prezență fizică, în tot județul Bihor, și ne dorim să păstrăm această modalitate de desfășurare a procesului educațional, cu ajutorul tuturor, atât al instutuțiilor implicate, cât și al părinților.“

 

Urmărește-ne și pe Google News