O femeie de 49 de ani, dată dispărută de familie, căutată de poliţişti

6494
LINCAR LENUȚA
LINCAR LENUȚA

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 49 de ani, care a plecat de la domiciliul din localitatea Sântandrei şi nu a mai revenit până în prezent.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați la 4 iunie a.c., de familia unei femei de 49 de ani, din localitatea Sântandrei, județul Bihor – LINCAR LENUȚA – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 3iunie a.c., în jurul orei 10.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,77 m, greutate aproximativ 75 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr negru, de lungime medie. Prezintă o cicatrice mică la nivelul buzei superioare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou gri închis, blugi de culoare închisă, teniși albi, ochelari de soare negri, cu lentile rotunde.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Citește si …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.