Bărbat dat dispărut după ce a plecat voluntar de la spital. L-ați văzut?

461
TRIFAN DUMITRU
TRIFAN DUMITRU

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 3 iunie a.c., de familia unui bărbat de 80 de ani, dinmunicipiul Oradea, județul Bihor – TRIFAN DUMITRU– că acesta a plecat voluntar de la o unitate spitalicească din Oradea unde s-ar fi prezentat pentru efectuarea unor analize, în cursul zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 14.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ 80 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză neagră, pantaloni negri, din stofă, pantofi crem.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Citește si …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.