Minor dispărut după ce a plecat la şcoală. Poliția cere ajutorul tuturor!

411
BUT VLĂDUȚ
BUT VLĂDUȚ
 

Un minor în vârstă de 15 ani din judeţul Bihor a fost dat dispărut, după ce a plecat la școală şi nu s-a mai întors.

​”Miercuri, 22 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul zilei de 22 septembrie, în jurul orei 07.30, un minor – BUT VLĂDUȚ, de 15 ani, din comuna Oșorhei, sat Oșorhei, județul Bihor, a plecat la școală, în municipiul Oradea, iar la ora 15.00, când trebuia să se întoarcă la casa de timp familial în care era instituționalizat, nu a mai revenit.

​Acesta a mai fost plecat în repetate rânduri, revenind sau fiind găsit de polițiști de fiecare dată.

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 – 1,75 m înălțime, aproximativ 55 – 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

​ÎMBRĂCĂMINTE: blugi negri, bluză albă, din fâș, cu fermoar, pantofi sport negri. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, spun poliţiştii prin intermediul unui comunicat de presă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.