L-ați văzut? Tânăr de 34 de ani dat dispărut de familie

932
PISCHIȘ ANDREI
PISCHIȘ ANDREI
 

PISCHIȘ ANDREI, un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost dat dispărut de familie.

 

Potrivit unui comunicat transmis marți, polițiștii Poliției Municipiului Marghita din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați duminică, 26 septembrie a.c., de familia unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, PISCHIȘ ANDREI – că acesta a plecat voluntar din localitatea Ghenetea, județul Bihor, unde se afla în vizită la niște rude, în cursul zilei de 26 septembrie a.c., în jurul orei 21.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTE: înălţime aproximativ 1,70 m, constituție astenică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochicăprui, poartă barbă. Acesta se exprimă cu dificultate.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni sport gri, cămașă cu carouri gri și maro, vestă neagră cu dungi roșii și albe, pantofi sport maro.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, mai arată comunicatul.

 

Urmărește-ne și pe Google News