L-ați văzut? Tânâr de 16 ani dat dispărut

200

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

​Luni, 6 septembrie, în jurul orei 10.30, polițiștiiPostului de Poliție Nojorid din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui minor – MARCU ALIN, de 16 ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 4 septembrie a.c., în jurul orei 05.30 şi nu a mai revenit.

​Acesta a mai fost plecat de la domiciliu în repetate rânduri, revenind de fiecare dată.

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, aproximativ 52 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten închis, ochi verzi, păr negru, drept, tuns scurt.

​ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni de trening albastru închis, bluză roșie, geacă verde, cizme verzi. 

Acesta se deplasează cu o bicicletă verde, prevăzută cu un coș negru.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorulusunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.