17.2 C
Aleşd
luni, 15 aprilie 2024

Federația Patronilor Bihor și ales Președintele pentru următorii 4 ani

Pe, 2 aprilie 2024, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Patronilor Bihor, cu următoarea Ordine de zi: 

- Publicitate -

1. Alegerea președintelui Federației Patronilor Bihor;

2. Validarea dezafilierii Federației Patronilor Bihor din Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) și validarea afilierii la Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR);

3. Validarea dlui Florin CRĂCIUN ca nou membru în Consiliul Director al Federației Patronilor Bihor. 

Astfel, în urma supunerii la vot, noul Președinte al Federației Patronilor Bihor, ales cu unanimitate de voturi, este dl. Marius CUIBUȘ, General Manager Proderamid SRL. Mandatul de Președinte se întinde pe o perioadă de 4 ani (2024 – 2028).

“Cu sprijinul dumneavoastră, sunt hotărât să transformăm viziunea  în realitate și să aducem prosperitate în comunitatea noastră. Acest lucru implică nu doar să visăm la schimbare, ci și să dezvoltăm un plan solid, să acționăm în mod consecvent pentru a-l implementa. Îmi asum această responsabilitate cu integritate și devotament, fiind recunoscător pentru încrederea acordată de Federația Patronilor Bihor. Împreună, putem realiza lucruri remarcabile și să contribuim la creșterea și dezvoltarea durabilă a FPB”, a precizat Marius CUIBUȘ, Președinte Federația Patronilor Bihor.

Îi dorim multă putere de muncă și realizări remarcabile alături de familia Federației Patronilor Bihor! 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,211FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
810CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI