Fată de 16 ani dispărută din Sâniob s-a întors acasă

495
minoră dispărută-800x380

Update: Torner Natalia, a plecat voluntar de acasă joi și s-a reîntos la domiciliu în seara zilei de 4 mai, în jurul orei 19:30.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

TORNER NATALIA, de 16 ani, din localitatea Sâniob, județul Bihor, a plecat de acasă la 3 mai 2018 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,50 m înălțime, 45 kg., faţă ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, drept, de lungime medie, nu are semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză verde, cu mâneci lungi, blugi albaștri, pantofi sport albi, rucsac roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.