Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN1

12141
Accident Săcădat
Foto ©️ Tamas Papp

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, produs astăzi, 14 aprilie, pe DN 1, în afara localităţii Săcădat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău, „Evenimentul rutier s-a petrecut în afara localităţii Săcădat, a fost semnalat prin 112 la ora 16.02. Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au ajuns la spital”.

În urma impactului, autoturismele au fost proiectate în afara părții carosabile. Una dintre maşini s-a răsturnat într-un şanţ, iar un pasager a rămas încarcerat.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari bihoreni cu o autospecială cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Bihor.

Traficul în zonă este îngreunat, poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului dirijând circulaţia pe un singur sens de mers.

Cauzele evenimentului rutier urmează să fie stabilite de echipajele de cercetare la fața locului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.