Cazurile de imbolnăviri cu Covid-19 au inchis fabrica Plexus din parcul industrial din Oradea

1628

 Joi, 28 mai, trei angajați ai fabricii Plexus din Oradea au fost depistați pozitivi cu noul coronavirus, iar un alt angajat fusese depistat pozitiv, în 20 mai. După cum se stie Plexus Services SRL este cel mai mare contribuabil la bugetul local al Oradiei.

Joi seară, în jurul orei 22, toţi angajaţii companiei au fost anunţaţi, printr-un sms, că începând din acel moment şi până marţi dimineaţă, nimeni nu va merge la muncă. „Plexus Oradea va fi închis temporar începând din această seară, 28 mai, până marţi, ora 6 dimineaţa. Schimbul 3 nu va intra în tură la serviciu în această seară”.  În mesajul transmis angajaţilor, reprezentanţii Plexus au menţionat aceste îmbolnăviri.

De asemenea, ei au anunţat că vor continua testările şi că se vor reîntoarce la muncă doar angajaţii pentru care se va infirma prezenţa virusului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.