Cadavrul găsit în apele Crișului Repede a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut luna trecută

5818
Poliția Criminalistică
Foto caracter ilustrativ

Update: Poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit, miercuri, pe insuliţa din zona Silvaş din Oradea. Este vorba despre Sebastian Florin Secară, un tânăr de 22 de ani din Oradea dispărut e familie.

Citește pe același subiect:

Cadavrul unui bărbat, deocamdată neidentificat, a fost descoperit miercuri în Crișul Repede, în Oradea.

„Cadavrul a fost găsit miercuri pe insuliţa din zona Silvaş din municipiu şi a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei”, a precizat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

„În momentul de față Poliția Municipiului Oradea face cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a mai spus Lascău.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.