L-ați văzut? Tânăr de 22 de ani, dat dispărut

2888
SECARĂ SEBASTIAN FLORIN
SECARĂ SEBASTIAN FLORIN

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 21 aprilie, în jurul orei 16.10, de familia unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Oradea – SECARĂ SEBASTIAN FLORIN – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 20 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.