Bihoreancă căutată de autoritățile din Franța pentru omor, prinsă de polițiști

1952
retinut arestat poliţie-800x501
Foto caracter ilustrativ

Luni, 25 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri împreună cu polițiștii Postului de Poliție Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut o femeie de 21 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor, urmărită internațional.

Autoritățile franceze au emis pe numele acesteia un Mandat European de Arestare, fiind bănuită de comiterea unei infracţiuni de omor, pe teritoriul Franței.

Aceasta a fost prezentată unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Marți, 26 mai, cea în cauză a fost prezentată la Curtea de Apel Oradea, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile franceze.

Aceasta a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.