Bărbat salvat de pompieri, după ce a căzut în baia locuinței

514
Pompieri din Aleșd
Foto caracter ilustrativ©️ AlesdOnline

Miercuri, 9 iunie, pompierii militari orădeni au acționat pe strada Aluminei din municipiu, pentru salvarea unui septuagenar aflat într-o situație de urgență.

În jurul orei 13.25, un locatar al unui bloc de locuințe de pe strada Aluminei din Oradea, a solicitat, prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor pentru salvarea unui vecin, precizând faptul că acesta s-ar fi putut afla într-o situație de urgență, întrucât nu a putut fi contactat de câteva zile.

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea s-au deplasat cu operativitate la adresa indicată, unde, utilizând accesorii și echipamente din dotarea modulului de descarcerare, au pătruns în apartamentul situat la etajul 2, găsindu-l pe proprietar căzut în baie, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Echipajul SMURD a acordat bărbatului, în vârstă de 70 de ani, îngrijirile medicale necesare, transportându-lulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.