Bani furați dintr-o locuință, recuperați de polițiști

581
poliția Orașului Aleșd -80

Luni, 27 august a.c., polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Toboliu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 50 de ani, din Toboliu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, transmite Poliţia Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Toboliu îl bănuiesc pe acesta că, la 27 iunie a.c., ar fi pătruns prin escaladare în locuința unui consătean și ar fi sustras 800 lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiștii bihoreni, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.