Autoturism căutat în Spania, depistat de poliţiştii de frontieră din Vama Borș

148

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Volvo, în valoare de 12.000 euro, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Spania.

În data de 16.03.2019, în jurul orei 04.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român L.D, în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Olanda.
La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză un certificat de înmatriculare provizoriu, emis de autorităţile din Olanda.
În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole la data de 25.09.2016.

Șoferul a declarat că avea cunoștință despre faptul că autoturismul se află în atenția autorităților. Drept urmare, autoturismul în valoare de 12.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.