Atentie soferi! Din 13 mai, Politia rutiera a demarat actiunea ”Truck & Bus”

1175
foto activitati preventive poliția 14-800x535
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii rutieri bihoreni acționează, întreaga săptămână, în cadrul acțiunii europene TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

În perioada 13 – 19 mai, Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, acțiunea TRUCK & BUS, pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

În cadrul acțiunii, pe parcursul întregii săptămâni, polițiștii bihoreni verifică autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activităţile de control se desfăşoară simultan, în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.