Atenție șoferi! Cod galben de polei în mai multe localități din Bihor

244

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, avertizări nowcasting Cod galben de polei, valabile și în județul Bihor.

Până la ora 11:00 vor fi depuneri de polei în localităţile: Oradea, Salonta, Săcueni, Diosig, Ciumeghiu, Nojorid, Șimian, Sălard, Biharia, Sântandrei, Avram Iancu, Borș, Girișu de Criș, Roșiori, Tarcea, Cherechiu, Cefa, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Paleu, Gepiu, Mădăras din judeţul Bihor.

Tot până la aceeaşi oră, se vor afla sub avertizare de polei mai multe localităţi din judeţul Arad (Pecica, Nădlac, Macea, Secusigiu, Semlac, Șeitin, Iratoșu, Grăniceri, Socodor, Peregu Mare, Pilu, Dorobanți, Zerind) şi din judeţul Timiş (Sânnicolau Mare, Dudeștii Vechi, Periam, Cenad, Teremia Mare, Sânpetru Mare, Tomnatic, Saravale, Gottlob, Beba Veche, Valcani).

Conducătorii auto sunt sfătuiți să sporească atenția la volan, să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță între vehicule, să evite manevrele riscante.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.