Accident între Oradea şi Salonta. Un autoturism a ajuns cu roţile-n sus

879

Traficul rutier pe DN 79, între Oradea – Salonta, a fost blocat vineri după-masa pe ambele sensuri în urma accidentului rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:40, pe raza localității Gepiu, fiind implicate două autovehicule, un camion și un autoturism.

„Apelul 112 a fost înregistrat la ora 17.42. Accidentul rutier s-a produs pe DN79, în localitatea Gepiu. Au fost implicate un autoturism şi un autotren”, a precizat, potrivit ebihoreanul.ro, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

Potrivit acesteia, „conducătorul autoturismului a fost rănit, aparent uşor, şi transportat la spital pentru instigaţii medicale”.

Polițiștii bihoreni urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.