10.3 C
Aleşd
marți, 27 februarie 2024

28 de artiști vin să cânte în Oradea, “Orașul Faptelor Bune”

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 – 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oameniicare au de unde.

- Publicitate -

7 zile din 7. 24 din 24 de ore. Live din Orașul FaptelorBune

„Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Buneîn unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România maifrumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună.”, este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar.

7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live înmaratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care va fi montată în Piața Unirii din Oradea, încadrul Târgului de Crăciun. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” îiîndeamnă pe toți românii să se uite atent în jurul lor și dacăpot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă.

De anul acesta, se pot face donații direct în FarmaciileSensiblu. 36 de urne vor fi montate în 17 orașe importantedin România

Fundația Sensiblu continuă să susțină Orașul Faptelor Bune, campania pe care Radio ZU o desfășoară în fiecare an, în lunadecembrie, cu o săptămână înainte de Crăciun. Pentru al doilea an consecutiv, Fundația Sensiblu pune la dispozițiaRadio ZU urna care se află în casă și conturile în care se pot depune banii pentru cazurile promovate în cadrul campaniei.

În plus, ca o dezvoltare firească a proiectului, de anul acestavor fi montate încă 36 de urne în mai multe farmacii Sensibludin orașele mari din România. Vorbim despre orașe precum Bacău, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Deva, Iași, Sighișoara, Sibiu, Suceava, Focșani, Timișoara, București, Ploiești, Bradu. Așadar, „Româniatrăiește prin dăruiește”!

28 de artiști vin cânte în Orașul Faptelor Bune

ZUper maratonul faptelor bune va fi completat, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, de ZUper concertele artiștilor care au răspuns și anul acesta prezent. În fiecare seară, scenaamplasată în mijlocul Târgului de Crăciun din centrul orașuluiOradea, lângă casa Orașul Faptelor Bune, va fi locul în care cei mai cool artiști ai momentului vor susține concerte de nota… ZU. Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, AndreeaOlaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, JO, Alina Eremia, The Motans, LiviuTeodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Lora.​

Evenimentul „Orașul Faptelor Bune 2019” este organizat de Radio ZU și Visit Oradea cu sprijinul Primăriei MunicipiuluiOradea.

Ariston  încălzește casa Radio ZU din Orașul Faptelor Bune.

Coca-Cola susține ZUper maratonul prin motto-ul „#FiiTuMoșul”.

Tot ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune se va auzi 24 de ore din 24 ON AIR pe frecvențele Radio ZU și va putea fi live pe radiozu.ro – visual radio, pe Youtube Radio ZU și pe ZU TV.

De asemenea, cele mai tari momente vor fi postate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,941FaniÎmi place
1,743CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI