15.3 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Soluțiile de azi pentru izolarea termică a mansardei

Urmărește-ne și pe Google News

Adăugarea izolației termice în propria casă poate fi unul dintre cele mai eficiente proiecte pe care le puteți aborda în acest an. O astfel de lucrare nu numai că vă va ajuta să vă mențineți căldura iarna și răcoarea vara, ci vă poate economisi sume mari la facturile de energie. Majoritatea caselor mai vechi vor avea nevoie de o reîmprospătare sau o înlocuire completă a izolației din pod/mansardă, la un moment dat. Ceea ce în anii 1950 era considerat suficient, azi este slab ori insuficient.

- Publicitate -

Dacă vă lupți să vă mențineți casa confortabilă pe tot parcursul anului și ați ajuns să cheltuiți sume uriașe pentru facturile la energie (mai ales în contextul ultimelor scumpiri), contactați o echipa specializată pe izolarea de mansarde.

Podul casei sau mansarda este cea mai importantă pentru aspectul general, sănătatea și eficiența energetică a casei.  

Descoperiți avantajele izolării termice cu celuloză

Izolația suflată din celuloză poate fi pulverizată și pe izolația existentă. Astfel, vă puteți îmbunătăți izolația mansardei în cel mai scurt timp. 

Izolația prin pulverizare oferă o barieră de aer funcțională și previne pierderea de căldură. O casă bine etanșată și izolată este mai confortabilă, are un control îmbunătățit al zgomotului. De asemenea, are mai puțin polen, praf și insecte care pătrund în interior. Oferă, de asemenea, un control mai bun al umidității, care previne țurțurii, deteriorarea acoperișului și defecțiunile premature ale acest89a. De asemenea, oprește infestarea minimă cu mucegai și mucegai.

Izolația din celuloză este realizată din materiale reciclate și este o opțiune prietenoasă cu mediul pentru a vă menține casa izolată. Aceasta ia o formă mai bună în jurul contururilor firelor și țevilor și, de asemenea, reduce pericolele de incendiu. Are o rezistență avansată la foc dovedită, care îndeplinește Clasa A la foc și vă oferă mai mult timp pentru a scăpa.

Iată câteva dintre beneficiile unice pe care celuloza le poate oferi întregii familii 

1. Rezistența termică sau eficiența izolației este măsurată prin valoarea R. Celuloza are o valoare R de 3,5 până la 4,0 pe inch de grosime, ceea ce o face un izolator excelent. Celuloza este deosebit de eficientă pentru zonele cu găuri și crăpături mici, deoarece este suflată în cavități sub formă de particule mici, lăsând puțin spațiu pentru scurgeri de aer.

2. Este accesibilă ca preț – în comparație cu multe alte tipuri de produse de izolare pe care le puteți obține, izolația din celuloză tinde să fie chiar mai ieftină în comparație cu alte izolații standard de pe piață astăzi. Are puterea de a regla temperaturile interioare, de a spori confortul interior și de a reduce facturile la utilități pe tot parcursul anului. Celuloza este deosebit de populară pentru că oferă aceste beneficii și multe altele, toate la un preț accesibil.

3. Durabilitate – celuloza nu se lasă în timp. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu pierderea eficienței, pe măsură ce trece timpul. Celuloza, de asemenea, nu promovează creșterea ciupercilor, ceea ce înseamnă că nu va dezvolta putregai sau mucegai.

4. Rezistent la foc și mucegai – deoarece celuloza este tratată cu acid boric de uz casnic, borax sau sulfat de aluminiu, este rezistentă la foc (și dăunători!). Izolația cu celuloză nu numai că vă menține casa mai caldă, dar vă face și casa mai sănătoasă, fiind rezistentă la mucegai și ținând animalele și insectele departe de casă.

5. Este verde! Izolația din celuloză este realizată din materiale reciclate fiind un material de izolare ecologic.  În timp ce toate izolațiile sunt considerate „verzi”, deoarece mențin casele mai calde și fac ca o casă să piardă mai puțină energie, izolația din celuloză este cea mai ecologică dintre toate. Deci, dacă vrei să fii cald și verde, izolația din celuloză te acoperă în ambele zone.

6. Eficientă energetic – desigur, atunci când este instalată corect, vă puteți aștepta ca izolația din celuloză să ofere economii majore de energie. Izolația cu celuloză reglează în mod eficient temperaturile interioare, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să rulați sistemele de încălzire și răcire la fel de des. Veți vedea economiile la facturile lunare de utilități! Indiferent dacă vă izolați podul, garajul, pereții sau orice alt loc care pierde căldură, celuloza face o treabă grozavă în menținerea caldă a casei. Mulți dintre proprietarii români care și-au izolat complet casa (inclusiv podul/mansarda) au economisit până la 40% din costurile de încălzire de iarnă și și-au recuperat banii în 2 sau 3 ani.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI