Teatrul Regina Maria sprijină campania umanitară a pentru refugiații din Ucraina

54

Teatrul Regina Maria se alătură demersului inițiat de către Fundația Comunitară Oradea cu scopul de a veni în sprijinul ucrainenilor care vor fi cazați în perioada următoare în Oradea și în zonele din apropiere, prin facilitarea accesului la informațiile utile pentru cei dornici să doneze și, în același timp, prin îndemnul adresat publicului iubitor de teatru de a se implica în această cauză.

 

Astfel, pe tot parcursul lunii martie, în foaierul de la intrarea în sălile de spectacol (Sala Arcadia și Sala Mare) va fi afișată imaginea campaniei AJUTOR PENTRU UCRAINA #facembine, împreună cu un cod QR care direcționează către site-ul Fundației Comunitare Oradea unde spectatorii pot găsi formularul pentru donație. 
Cei care doresc să doneze pot folosi și PayPal sau pot dona direct în contul Fundației Comunitare Oradea – cont IBAN RO35 BACX 0000 0021 8191 4001 deschis la Unicredit Bank, cu mențiunea în ordinul de plată „Ajutor pentru Ucraina”.

Spectatorii care doresc să  să doneze alimente de bază neperisabile, cum ar fi conserve, ulei, făină etc, scutece pentru copii de toate mărimile, pături și perne, precum și haine le pot lăsa la punctele de colectare anunțate de Fundația Comunitară Oradea:

  • Magazinul Crișul etajul 2 – sediul Fundației Comunitare Oradea, intrarea dinspre Nicolae Jiga, de LUNI – SÂMBĂTĂ între 10:00 – 20:00
  • Magazinul Crișul la subsol – intrarea Carrefour Market dinspre scările rulante, de LUNI – SÂMBĂTĂ între 7:00 – 22:00 și DUMINICA între 8:00 – 22:00.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.