Ansamblul Artistic Profesionist Crișana „La corindat”, obicei practicat din vremuri străvechi în satele de pe valea Crisului Repede și nu numai (video)

410

O parte din membrii și colaboratorii Ansamblului Artistic Profesionist Crișana v-au pregătit de sărbători bucuria de a fi colindați online, prezentându-vă obiceiul traditional „La corindat”, obicei practicat din vremuri străvechi în satele de pe valea Crisului Repede și nu numai.

Corindele interpretate sunt culese din satul Damiș iar videoclipul a fost înregistrat la Muzeul Țăranului Român din Salonta.

Îi veți putea vedea pe: Stângaciu, Cătălin Ardelean, Călin Covaciu, Leontin Ciucur, Dumitru Cora, George Ștreng, Ionel Ban , Cornel Borza, Adi Balint, Daniel Sandro, Cristian Seghedi Haragoș precum și gazdele Vasile Dărăban, Felicia Costin, Mădalina Ilea, Florina Oros și Daliana Negrean.

Regia tehnică și fotografii: Denisa Pușcau
Sunet și imagine: Impress Media
Șofer: Florin Miheș

Regia artistică: Leontin Ciucur

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.