Ştefan Duca de la CSM Oradea, campion naţional la poliatlon

176

Tânărul înotător orădean al clubului CSM, Ștefan Duca a devenit campion național la poliatlon, categoria de vârstă de 10 ani, după ce s-a situat pe primul loc în clasamentul general al Campionatului Național care s-a desfășurat la Bacău, în perioada 21-24 noiemnrie.
Ștefan Duca, sportiv pregătit de antrenorul Remus Oros, a câștigat la individual probele de 50 și 200 metri liber, precum și cea de 50 metri spate și s-a clasat pe poziția a II-a la 50 metri fluture, iar la 50 m bras a ocupat a ocupat locul V.
O altă sportivă de la CSM Oradea, Anastasia Bako, s-a situat pe locul III în ierarhia generală a competiției și a intrat în posedia medaliei de bronz, după ce la individual a ocupat locul II la 50 m crawl și bras, locul V la 200 , metri și fluture și locul VIII la 50 m spate.

 

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.