Sportivii CSC Crișan s-au întors cu 13 medalii de la întrecerile Cupei Sho-Dan

169
Foto © facebook Karate Csc
Sportivii bihoreni ai clubului CSC Crișan s-au întors cu 13 medalii de la întrecerile Cupei Sho-Dan, competiție care s-a desfășurat la Timișoara, pe 12 noiembrie.
Foto © facebook Karate Csc
Foto © facebook Karate Csc
Delegația bihoreană, condusă de sensei Florin Crișan, a fost formată din 14 sportivi la această a VI-a ediție a competiției. De altfel, CSC Crișan a participat în fiecare an la Cupa Sho-Dan de la Timișoara.
Evoluția bihorenilor a fost apreciabilă și de această dată, ei reușind să-și adjudece 6 medalii de aur, 2 medalii de argint și 5 medalii de bronz.
Performerele delegației au fost Andreea Bogdan și Mălina Bogdan, devenite duble câștigătoare.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.