Pugiliștii de la Basti Box Salonta au început deja antrenamentele încă din data de 4 ianuarie, iar în primele două săptămâni se pune accentul pe pregătirea fizică a boxerilor. După această perioadă de încărcare, vor urma și primele meciuri. Astfel, pugiliștii salontani vor participa deja, în luna ianuarie, la turneul internațional „Xixo” din Ungaria, care esteprevăzut a-se desfășura în perioada 25-27.

Ne vom pregpti, apoi, pentru cantonament, ca în fiecare an, să profităm de vacanța intersemestrială pentru a mări capacitatea fizică a boxerilor”, după cum a declarat Sebastian Silaghi, președintele clubului.

Conducătorul clubului salntan a venit și cu o veste bună la început de an. Acesta a precizat că „înca o secție Clubului Sportiv Basti Box va începe să funcționeze cu data de 14 ianuarie”.

Astfel, copii din Oradea vor beneficia de antrenamente gratuite, prin parteneriatul încheiat cu biserica Greco Catolică, în cadrul Liceului Greco Catolic Iuliu Maniu din Oradea, sub îndrumarea antrenorilor Florian Ioan, Ion Fugaru și a instructorului sportiv Liviu Ban.

Florin Mihalca