Mălina Bogdan si Andreea Bogdan, locul I la kumite juniori feminin

255
Foto © CS Crisan

Doi dintre sportivii clubul bihorean CS Crișan s-au situat pe primul loc la întrecerile Cupei României la karate, comptiție care s-a desfășurat la Izvorani. Astfel, Mălina Bogdan și-a adjudecat prima poziție la kumite cadeți feminin +54 kg, iar Andreea Bogdan, locul I la kumite juniori feminin -59 kg.De precizat faptul că ambele sportive au câștigat toate meciurile la diferențe mari de puncte contra unor adversare de la cluburi precum Steaua și Dinamo.

 

Cea de-a treia sportivă de la CS Crișan, Dalina Blaj, fiind la prima competiție de acest nivel, a fost aproape să câștige, dar „din cauza unei greșeli de atenție a pierdut în ultimele secunde”, după cum a declarat sensei Florin Crișan.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.