Luceafărul Oradea vs FC Brașov în direct la Radio Transilvania marți, de la ora 14

137

După victoria de la Mioveni, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea se reîntoarce acasă și marți, de la ora 14, va disputa un nou joc dificil în cadrul campionatului Ligii a II-a. De această dată, elevii antrenorilor Cristian Lupuț și Ioan Papp Deac îi vor avea ca adversari pe cei de la FC Brașov.

 
Meciul va avea loc la Stadionul Luceafărul din Sânmartin și va aduce înaintea echipei gazdă formația de pe locul III, gruparea de sub Tâmpa, care și-a propus să promoveze anul acesta.
Prin prisma acestui fapt, că vor avea un adversar foarte motivat, mai ales că după ce au avut liber în runda anterioară, brașovenii au căzut pe locul III, partida de marți, care va fi transmisă în direct de Digi Sport, se anunță foarte disputată, pentru bihoreni fiind un nou test dificil.
Înaintea partidei, antrenorul orădean Cristian Lupuț se confruntă cu două probleme de efectiv, Balea și Bedea fiind suspendați.
După etapa din week-end, bihorenii au urcat pe locul IX în clasament, cu 22 de puncte și au legat două victorii consecutive. Un rezultat pozitiv în jocul de marți ar putea aduce o poziție și mai bună pentru luceferi sau cel puțin le-ar consolidat locul din clasament.
Ca de obicei, intrarea spectatorilor la jocurile de acasă ale Luceafărului va fi liberă.
Radio Transilvania va transmite aspecte în direct de la acest joc, începând cu ora 14.
De Florin Mihalca 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.