Formaţia de handbal CSM Oradea a obținut, sâmbătă, cea de-a noua victorie din actualul sezon competițional al Diviziei A

71
Handbal Aleșd

Formaţia de handbal CSM Oradea a obținut, sâmbătă, cea de-a noua victorie din actualul sezon competițional al Diviziei A. Astfel, la Arena Antonio Alexe, echipa antrenată de George Tăutu a învins AHC Potaissa II Turda, cu scorul de 41-37.

 

Acesta a fost, de altfel, pentru „roş-albaştri”, cel de-al treilea succes, din tot atâtea dueluri directe cu satelitul echipei din Turda, în actuala ediție de campionat.
Gazdele au controlat prima repriză, pe parcursul căreia au marcat de 22 ori, desprinzându-se la cinci lungimi. Repriza secundă a fost la fel de generoasă în realizări pe tabela de marcaj, CSM-ul impunându-se la o diferență de patru lungimi. Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea revine pe locul al II-lea în clasament cu 27 puncte după 14 meciuri disputate.

Echipa bihoreană urmează să se deplaseze acum la Sibiu, pentru meciul cu formaţia HC din localitate, joc programat sâmbătă, 2 martie. Ulterior, după o săptămână de pauză, va demara ultima parte a sezonului regulat.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.