Formaţia bihorenă de fotbal Luceafărul Oradea va avea o misiune foarte dificilă în etapa din acest sfârşit de săptămână din Liga a II-a

86
Pandurii Tg. Jiu - Luceafărul Oradea-800x535

Formaţia bihorenă de fotbal Luceafărul Oradea va avea o misiune foarte dificilă în etapa din acest sfârşit de săptămână din Liga a II-a. Astfel, duminică, de la ora 13, la stadionul de la Sânmartin, elevii antrenorului Cristian Lupuţ vor primi replica unei echipe cu pretenţii la promovare în acest an, Universitatea Cluj, formaţie care în prezent este antrenată de fostul intrnaţional Bogdan Lobonţ.

Jocul va conta pentru etapa a 23-a şi va opune echipele de pe locurile 13, Luceafărul Oradea, cu 3, Universitatea Cluj.

Pentru orădeni misiunea se anunţă foarte dificilă, având în vedere că vor primi replica unei echipe aflată în plină ascensiune şi care nu îţi permite paşi greşiţi în lupta pentru promovare. Totuşi, „roş-albaştrii” vor juca la victorie, în condiţiile în care nu au obţinut până acum vreun succes în disputele oficiale din 2019.

Se anunţă, astfel, un meci foarte atractiv, o pată de culoare urmând a-l reprezenta şi suporterii clujenilor, care se anunţă în număr mare la acest meci.

Partida va fi televizată, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport.