Formația bihoreană de fotbal CS Oşorhei a mai legat un meci bun

121
Foto © fcbistrita.ro

După succesul cu Recolta Dorolţ, formația bihoreană de fotbal CS Oşorhei a mai legat un meci bun, reuşind să aducă un punct din deplasare, după  1-1 cu FC Bistrița.

 
Bihorenii au fost conduşi cu 1-0, dar au egalat în ultimul minut din prima repriză a jocului ce a contat pentru etapa a XIV-a Seriei a V-a din Liga a III-a, printr-un gol marcat de  Ovidiu Popa. În repriza a doua CS Oşorhei a ratat însă câteva ocazii monumentale. 
În alte două partide din etapa a XIV-a a Seriei a V-a a Ligii a III-a la fotbal, FC Zalău și Sănătatea Cluj au remizat cu scor alb, 0-0, iar Gaz Metan Mediaș II a învins Unirea Jucu, cu scorul de 3-2.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.