FC Bihor Legenda 1902 a realizat scorul etapei a IX-a în Seria I a Ligii a V-a la fotbal

129

​Formația FC Bihor Legenda 1902 a realizat scorul etapei a IX-a în Seria I a Ligii a V-a la fotbal, după ce sâmbătă s-a impus cu 11-0, pe teren propriu, în fața celor de la Foresta Tileagd.

 

Astfel, elevii antrenorului George Zima au urcat pe primul loc în serie, depâșid fostul lider, Minerul Șuncuiuș, care de această dată n-a reușit ecât un rezultat de egalitate, scor 0-0, acasă cu CS Săcuieni.

Noua echipă a FC Bihorului a fost foarte grăbită în acest joc și a reușit să deschidă scorul încă din primul minut, prin Satmari. Apoi, în minutul 12, Lengyel a făcut 2-0, pentru ca în minutul 32 Filip să înscrie în proprie poartă, iar gazdele să se desprindă la trei goluri.

În pauză s-a intrat cu 3-0, dar în repriza secundă, FC Bihor Legenda 1902 s-a jucat pur și simplu cu adversarul și a marcat gol după gol. Astfel, Ferik a făcut 4-0 în minutul 46, Morgovan, de trei ori, în minutele 57, 70 și 72, Grozav, în minutul 66, Chira, în minutul 75, Avram în minutul 81 și Cl. Crișan în minutul 89 au marcat gol după gol și au adus echipei înființată de Mircea Fodor cea mai clară victorie de până acum, 11-0.

În acest fel, FC Bihor Legenda 1902 a totalizat 22 de puncte şi, deși are un joc mai puţin disputat, a urcat pe primul loc în Seria I, devansând Minerul Șuncuiuș, care a căzut pe II, cu 21 de puncte. Orădenii au însă și un golaveraj demn de invidiat, după 8 jocuri, 43-2.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.