CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo pe apă

68

CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo pe apă. Formația pregătită de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a trecut de Dinamo București, în Meciul 3 al semifinalelor competiției.

Partida a avut loc joi (13.05), la bazinul Dinamo, încheindu-se cu scorul de 11-6. Pe reprize: 3-1, 3-0, 2-3 și 3-2.

Jocul a fost controlat de CSM. Bihorenii au înscris primele două goluri și s-au desprins la 6-1 până la jumătatea partidei. Secvența a 3-a a demarat favorabil lui Dinamo, formație ce a punctat de trei ori consecutiv, dar CSM-ul a replicat prompt și a înscris cinci goluri consecutive pentru a se desprinde decisiv.

Vlad Georgescu a totalizat 3 goluri, Dragoljub Rogac, Bogdan Remeș și Ferenc Czenk au înscris de câte două ori, iar Silvian Colodrovschi și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

Scorul general al seriei a fost de 3-0. Primele două partide s-au desfășurat săptămâna trecută la Oradea, încheindu-se cu 10-7 și 10-3.

În finală, CSM Oradea se va duela cu învingătoarea dintre Steaua și Rapid București. Militarii conduc cu 2-0 la general. Meciul 3 este programat vineri.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.