Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea își continuă miercuri seara aventura europeană

115

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea își continuă miercuri seara aventura europeană, cu jocul din etapa a V-a a Grupei B din Liga Campionilor. Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim vor primi, de la ora 19:30, replica ucraineenilor de la BC Khimik Yuzhne.

 
Echipa ucraineană este cel de-al șaptelea adversar pe care campioana României îl întâlnește în actuala ediție a Basketball Champions League. De asemenea, este cel de-al 12-lea oponent pe care Leii Roșii îl întâlnesc în întreaga istorie a participărilor în cupele europene.
În ceea ce privește adversarul de miercuri seara de la Arena Antonio Alexe, site-ul oficial al echipei orădene notează faptul că acest club ucrainean ființează din anul 2001. De notat este însă și faptul că încă de la primul sezon de existenșă, BC Khimik a participat în eșalonul de elită al baschetului din Ucraina și s-a clasat pe locul al IV-lea.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.