Viorica Dăncilă angajată consilieră a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

237
Viorica Dancila
Foto ©️ bihon.ro

Viorica Dăncilă, fost premier al României și lider PSD, a fost numită consilier de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din Banca Națională a României.

„Va fi consultant pe strategie”, confirmă pentru MEDIAFAX surse oficiale din BNR. Inițial, Antena 3 a anuțat că fostul premier urmează să înceapă programul de la data de 1 iunie.

Pentru angajarea în corpul consilierilor, Viorica Dăncilă a depus un dosar şi a susţinut un interviu. Fostul premier PSD şi candidat la alegerile prezidenţiale va ocupa în cadrul BNR funcţia de consilier pe strategia de sustenabilitate şi energie verde.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.